Bosz na verrassende nederlaag: "Dit is een enorme teleurstelling"

19 september 2019, 09:22   Bijgewerkt: 19 september 2019, 09:45

Peter Bosz en zijn Bayer Leverkusen hebben woensdagavond een valse start gemaakt in de Champions League en de trainer baalt daar enorm van. Vooral de manier waarop de tegendoelpunten tot stand kwamen baart Bosz zorgen.

"Als je zulke fouten maakt, is het wel heel moeilijk om wedstrijden te winnen", doelde Bosz op de tweede treffer van Lokomotiv Moskou. Bij deze goal leverde Leverkusen-doelman de bal zo in bij Dmitri Barinov, die vervolgens de winnende goal in een leeg doel kon schieten. Dat deze nederlaag hard aankomt lijkt een understatement. In een poule met verder Atletico Madrid en Juventus, leek het thuisduel met zwakke broeder Lokomotiv Moskou een ideaal begin van het Champions League-seizoen voor Bosz en zijn mannen.

"Deze nederlaag is een enorme teleurstelling, deze wedstrijd hadden we gewoon moeten winnen", sprak Bosz na afloop op de persconferentie. "Dit was totaal niet het Leverkusen dat we willen zien, zo kennen de mensen ons helemaal niet. In andere wedstrijden hebben we ook fouten gemaakt, maar vandaag waren dat er veel te veel." Bosz blijft echter strijdbaar na de nederlaag en gooit de handdoek nog niet in de ring. "We hadden natuurlijk absoluut drie punten moeten pakken, maar nog niet alles is verloren. Nu zullen we gewoon punten moeten pakken tegen ploegen, waar niemand het verwacht."

Leverkusen speelt dit weekend weer een thuiswedstrijd, zaterdag komt promovendus Union Berlin op bezoek. De eerstvolgende Champions League-wedstrijd is op 1 oktober uit bij Juventus.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen