Maduro: "Tegenstanders Ajax creëerden kansen in omschakeling"

1 oktober 2019, 11:58   Bijgewerkt: 2 oktober 2019, 18:40

Hedwiges Maduro waarschuwt Valencia voor het Ajax-trio Hakim Ziyech, Dusan Tadic en Donny van de Beek. "Op de helft van de tegenstander hebben zij geweldige kwaliteiten. Valencia moet dus achterin goed staan", aldus de oud-speler van zowel Ajax als Valencia.

"Iedereen kent de filosofie van Ajax. Ze willen de bal snel laten gaan en spelen het liefst in balbezit. Ajax speelt ook met veel ruimte achter de defensie, dus dat geeft mogelijkheden voor counters", zegt Maduro op de website van Valencia. Volgens de oud-middenvelder liggen daar woensdag ook de mogelijkheden voor Valencia. "Alle tegenstanders van Ajax hebben in de omschakeling kansen gecreëerd. Als je de bal verovert en snel omschakelt, heeft Ajax problemen."

De nu 34-jarige Maduro speelde in zijn actieve loopbaan 113 wedstrijden voor Valencia en 107 voor Ajax. Hij hoopt dan ook dat beide ploegen overwinteren in de Champions League. "Beide teams zijn heel goed begonnen. Ik denk dat Ajax en Valencia beide door kunnen gaan. De overwinning bij Chelsea was heel belangrijk."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen