Ten Hag kiest voor vertrouwde namen, Neres weer niet in basiself

23 oktober 2019, 17:51   Bijgewerkt: 23 oktober 2019, 20:56

Ajax gaat zonder verrassende namen in de opstelling tegen Chelsea op jacht naar de derde overwinning in de groepsfase van de Champions League. Trainer Erik ten Hag kiest voor de vertrouwde elf namen in het miljardenbal, waardoor David Neres ook tegen de Londenaren vanaf de bank moet plaatsnemen.

De Braziliaanse aanvaller is de laatste weken het voornaamste slachtoffer van het spel en de goals van Quincy Promes. De Oranje-international scoorde onder meer belangrijke treffers bij Valencia en RKC Waalwijk en behoudt zijn basisplaats. Ook kiest Ten Hag voor het 'CL-blok' Edson Álvarez en Lisandro Martínez. Daardoor zijn Promes, Donny van de Beek, Hakim Ziyech en Dusan Tadic de voorste vier namen bij de Amsterdammers.

Frank Lampard kiest voor een bekende voormalig Eredivisionist in de basiself. De manager kiest voor Mason Mount op het middenveld. In het shirt van Vitesse (op huurbasis) imponeerde de Engelsman enkele seizoenen geleden en ook op Stamford Bridge is hij vaak zeker van een basisplaats. Nu is hij weer terug op Nederlandse bodem.

Opstelling Ajax: Onana, Dest, Veltman, Blind, Tagliafico, Álvarez, Van de Beek, Martínez, Ziyech, Tadic, Promes.

Opstelling Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Tomori, Zouma, Marcos Alonso; Kovacic, Jorginho, Mount; Willian, Abraham, Hudson-Odoi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen