Setién wil Lewandowski niet vergelijken met Messi: "Duidelijk"

13 augustus 2020, 19:27   Bijgewerkt: 13 augustus 2020, 20:32

Robert Lewandowski was misschien wel de topkandidaat om de Ballon D' Or te winnen, maar zag de coronacrisis roet in het eten gooien. De spits kan vanwege het schappen van de prijs de Gouden Bal niet grijpen, terwijl de spits van Bayern München daar volgens velen wel recht op heeft. FC Barcelona-trainer Quique Setién vindt Lionel Messi desondanks nog altijd van een ander niveau.

Bayern en Barcelona staan vrijdag tegenover elkaar in de Champions League. Setién weet dat Bayern als favoriet wordt gezien. "We kennen het potentieel van de tegenstander", sprak hij donderdag op de persconferentie volgens Marca. "We zullen proberen hun sterke punten te minimaliseren. Ze zijn potentieel buitengewoon, maar wij ook. Ik denk dat de teams behoorlijk aan elkaar gewaagd zullen zijn."

Lewandowski is momenteel topscorer in de Champions League. Toch gaat het volgens Setién te ver om hem te vergelijken met Messi. "Hij is een geweldige voetballer, maar ik denk dat hij niet tegen Leo op kan", zegt de trainer van Barcelona. "Ik denk dat dat duidelijk is. Het is waar dat hij in een geweldige vorm is en dat hij zeer goed wordt bijgestaan door veel collega's om hem heen. Hij is goed, maar Leo ook. Dat heeft hij ook tegen Napoli weer laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen