Denswil verslaat Boadu dankzij bizar eigen doelpunt in Trabzon

13 oktober 2022, 23:02
Denswil verslaat Boadu dankzij bizar eigen doelpunt in Trabzon

AS Monaco moet flink aan de bak om de volgende ronde van de Europa League te bereiken. De Monegasken gingen op bezoek bij Trabzonspor keihard met 4-0 onderuit en staan nu derde in groep H. In Turkije werd door de bezoekers een gooi gedaan naar het meest bizarre eigen doelpunt van het seizoen.

Trabzonspor - AS Monaco 4-0

Trabzonspor en Monaco leken namelijk met een 0-0 tussenstand aan de thee te gaan. Dat ging echter op bizarre wijze niet door. Doelman Alexander Nübel schoot de bal in de opbouw hard tegen verdediger Malang Sarr aan. Het ongelukkige duo zag de bal vervolgens in het doel belanden. De club van basisklant Stefano Denswil liep in de tweede helft via Vitor Hugo, Enis Bardhi en Trezeguet uit naar een ruime 4-0 overwinning. Daar kon invaller Myron Boadu namens de gasten niks meer aan veranderen.

Union Berlin - Malmö FF 1-0

Het verrassende Union Berlin hoopt ook na de winter van de partij te zijn in Europa. Met dat doel voor ogen deden de Duitsers donderdagavond goede zaken door Malmö FF met een 1-0 nederlaag terug naar Zweden te sturen. Sheraldo Becker mocht bij de gastheer in de basis beginnen, terwijl Danilho Doekhi de volledige wedstrijd vanaf de bank zag. Het venijn zat hem in de staart in Berlijn. Pas in de 89e minuut sloeg Robin Knoche toe vanaf de strafschopstip. In blessuretijd kreeg Emmanuel Lomotey (Malmö) nog een rode kaart.

Hapoel Beër Sjeva - Lech Pozna? 1-1

John van den Brom blijft met zijn Lech Pozna? uitzicht houden op de knock-outfase van de Conference League. De club uit Polen pakte donderdagavond een puntje op bezoek bij Hapoel Beër Sjeva en houdt de tweede plek in de groep zodoende in handen. De thuisploeg kwam in Israël vroeg op voorsprong via routinier Tomer Hemed. Die treffer werd nog in de eerste helft weggepoetst door jongeling Filip Szymczak. In het tweede helft werd er niet meer gescoord inBeër Sjeva en Van den Brom zal het puntje koesteren.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen