'Ajax informeert in België naar tweevoudig Algerijns international'

21 juni 2023, 10:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax zou opnieuw belangstelling hebben getoond voor de Algerijnse middenvelder Abdelkahar Kadri. Twee jaar geleden, toen hij nog in zijn thuisland speelde, zouden de Amsterdammers hem ook al op de korrel hebben gehad. Inmiddels komt Kadri uit voor het Belgische KV Kortrijk.

De hernieuwde belangstelling in de diensten van Kadri worden gemeld door journalist Sacha Tavolieri van het Franse RMC Sport. Volgens Tavolieri zou de tweevoudig Algerijns international ook binnen België een fraaie overstap kunnen maken. Club Brugge zou toe kunnen slaan als het enkele spelers verkoopt, zo weet de journalist. "Ook Ajax heeft geïnformeerd" meldt Tavolieri.

Artikel gaat verder onder video

De komst van Kadri zou een stuk goedkoper zijn dan die van het Turkse toptalent Arda Güler, die de afgelopen weken veelvuldig in verband werd gebracht met een overgang naar Ajax. Waar Fenerbahçe voor Güler een bedrag van 17,5 miljoen euro zou moeten kosten, zou Kadri voor een bedrag van rond de 3 miljoen euro op te pikken zijn bij zijn Belgische werkgever.

Ajax' directeur voetbalzaken Sven Mislintat is momenteel druk doende het middenveld te versterken. Nadat eerder al Branco van den Boomen transfervrij werd overgenomen van het Franse Toulouse, presenteerde de Duitser zondagmiddag zijn tweede aanwinst in de persoon van Benjamin Tahirovic. De Bosniër zou voor een bedrag van circa acht miljoen euro overkomen van het Italiaanse AS Roma. 

FCUpdate blikt in een speciale podcast terug op het seizoen van Ajax. Host Stan Timmerman gaat in gesprek met twee Ajax-supporters en laat geen onderwerp onbesproken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik weet het niet hoor met die Mislintat. Hij is druk bezig met geld uitgeven maar volgens mij let helemaal niemand op wat hij aan het doen is. Ik begin steeds meer het idee te krijgen dat ze volgend jaar daar met de handen in het haar zitten. 'Hoe komen we dit vreemdelingen legioen kwijt' Maar goed misschien heb ik het vaud. De tijd zal het leren

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen