Tottenham heeft na afhaken van Slot eindelijk beet in zoektocht naar trainer

6 juni 2023, 11:38
Foto: © ProShots

Tottenham Hotspur heeft eindelijk een akkoord met een nieuwe trainer. Ange Postecoglou wordt de nieuwe hoofdtrainer van the Spurs. Eerder werd Arne Slot benaderd, maar die bleef bij Feyenoord.

Dinsdagochtend bereikte Tottenham Hotspur dan eindelijk een volledig akkoord. Maandag meldde Fabrizio Romano al dat er een persoonlijk akkoord was, maar nu is het officieel rond. De oefenmeester tekent een contract voor vier jaar.

Artikel gaat verder onder video

Sinds 2021 stond Postecoglou aan het roer bij het Schotse Celtic, waar hij het goed gedaan heeft. Nadat Rangers met Steven Gerrard kampioen van Schotland werd, wist Postecoglou bij zijn komst de titel weer naar Celtic Park te brengen. Ook dit seizoen was zijn ploeg te sterk voor directe concurrent Rangers en kroonde hij zich voor het tweede jaar op rij tot landskampioen.

Door het akkoord is de trainerssoap bij Tottenham Hotspur dan eindelijk tot een einde gekomen. In eerste instantie werden Xabi Alonso en Julian Nagelsmann veel genoemd, waarna the Spurs uitkwamen bij Arne Slot. Uiteindelijk gingen door alle namen een streep, waardoor Postecoglou nog over bleef. Hij wordt vanaf het volgende seizoen de opvolger van de eerder ontslagen Conte.

Reacties

Bigideas
Link gekopieerd!
avatar

Vier jaar, we zullen zien hoe lang het duurt. Bij de Spurs ben ik benieuwd of hij het seizoen af mag maken als hij te laag dreigt te eindigen (wat te verwachten is met United, City, Arsenal, Newcastle als nieuwkomer en Liverpool en Chelsea die het vast beter gaan doen dan afgelopen jaar).

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

4weken komt meer in de buurt bij de spurs

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen