Giménez staat op voorpagina van sportkrant; zaakwaarnemer komt met reactie

21 juli 2023, 10:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Santiago Giménez staat vrijdag op de voorpagina van de Portugese sportkrant Record. De spits van Feyenoord wordt genoemd bij Benfica als opvolger van Gonçalo Ramos, die in de belangstelling staat van Manchester United, Paris Saint-Germain en Newcastle United.

Het Benfica van Roger Schmidt werd in maart al genoemd als mogelijke nieuwe club voor Giménez. Sindsdien heeft de spits zich nog verder ontwikkeld – hij werd kampioen met Feyenoord en besliste de Gold Cup-finale in het voordeel van Mexico – en dus is de interesse uit Lissabon alleen maar toegenomen. Als Ramos vertrekt, zou Schmidt een poging willen wagen om Giménez net als Orkun Kökçu weg te halen bij Feyenoord.

Artikel gaat verder onder video

FootballTransfers: Waarom Santiago Giménez er goed aan doet om Feyenoord voor deze club te verlaten

Donderdag meldde het Mexicaanse Jovenes Futbolistas dat Tottenham Hotspur eveneens interesse heeft in Giménez. De Premier League-club zou hem zien als opvolger van Harry Kane. Tottenham zou bereid zijn om veertig miljoen euro te betalen voor Giménez, terwijl Feyenoord zou inzetten op liefst vijftig miljoen euro voor de sterspeler.

Christian Giménez, de vader en zaakwaarnemer van de spits, zegt tegen de Mexicaanse tak van ESPN dat de markt 'nog lang open is', maar dat een transfer momenteel niet dichtbij is. "Er is gedurende het seizoen veel gezegd en geschreven. Dat hoort erbij, maar we hebben geen aanbiedingen gehad van andere clubs. De communicatie met Feyenoord en met Dennis te Kloese is goed. We zullen zien wat er gaat gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Henkapestaart
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Benfica heeft geen 40-50 mil over voor Gimenez als ze Kocku al voor 25 mil overnemen ipv 35 die Feyenoord wou.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen