Sommige supporters van PSV voelen zich belazerd: 'Ik vind dit schandalig'

26 juli 2023, 19:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Peter Bosz heeft de opstelling van PSV voor de oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven bekendgemaakt. De trainer houdt met het oog op het vriendschappelijke duel met Nottingham Forest van komende zondag een hoop spelers aan de kant. Daar is niet iedereen blij mee.

PSV start de wedstrijd tegen Eindhoven met Joël Drommel, Julian Kwaaitaal, Jordan Teze, Emmanuel van de Blaak, Patrick van Aanholt, Livano Comenencia, Tim van den Heuvel, Tygo Land, Anwar El Ghazi, Ricardo Pepi en Yorbe Vertessen. Walter Benítez, Boy Waterman, Ismael Saibari, Jason van Duiven, Mohamed Nassoh, Emir Bars en Renzo Tytens nemen plaats op de bank.

Artikel gaat verder onder video


Onder meer Ibrahim Sangaré, Joey Veerman, Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Noa Lang behoren niet tot de wedstrijdselectie en zullen dus niet in actie komen in de Lichtstadderby, tot frustratie van sommige fans.

"Leuke middelvinger naar de supporters die hun favoriete spelers in actie willen zien", reageert iemand op Twitter. "Pffff… en hier heb je dan voor betaald. PSV maakt deze zomer echt een hele slechte beurt", baalt een ander. "Lekker dan. Betaal je 20 euro voor een kaartje en krijg je Jong PSV te zien. PSV, ik vind dit schandalig", wordt er geklaagd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen