Maurice Steijn ziet af van kort geding tegen Pierre van Hooijdonk; advocaat komt met reactie

17 augustus 2023, 10:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax-trainer Maurice Steijn spande woensdagmiddag een kort geding aan tegen Pierre van Hooijdonk, maar ziet hier toch vanaf. Dat meldt zijn advocaat Jan Kabalt. “Hij heeft aan onze eisen voldaan en daarmee is het kort geding van de baan”, liet hij weten.

De commotie rondom Steijn en Van Hooijdonk is sinds maandagavond onderwerp van gesprek. Tijdens een verhitte uitzending van NOS-programma Studio Voetbal betichtte Van Hooijdonk Steijn van ‘betrokkenheid bij duistere dealtjes met bevriende zaakwaarnemers’ tijdens zijn periode als trainer van NAC Breda in seizoen 2020/2021.

Artikel gaat verder onder video

Steijn pikte dit niet en eiste dat de oud-voetballer deze uitspraken vóór woensdagmiddag (12.00 uur) zou rectificeren. Van Hooijdonk gaf hier geen gehoor aan, waarna Steijn ervoor koos om een kort geding aan te spannen. Een paar uur later reageerde Van Hooijdonk alsnog op de site van de NOS.

Nu de oud-spits zijn excuses heeft aangeboden, vindt kamp Steijn het allemaal wel goed. De oefenmeester ziet af van een kort geding, waardoor er vermoedelijk eindelijk een punt gezet kan worden achter de commotie. “Hij heeft aan onze eisen voldaan”, reageerde advocaat Kabalt tegenover het Algemeen Dagblad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Toch blij dat van Hooijdonk zich overgeven heeft op Steijn. Hij moet zich niet zo provileren als iemend met veel voetbalverstand ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen