Zaakwaarnemer Silvano Vos haalt na uitlekken transferdoelwit hard uit naar Ajax

30 augustus 2023, 09:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het nieuws dat Ajax bezig is met de komst van Sivert Mannsverk (Molde FK) is niet goed gevallen bij de zaakwaarnemer van Silvano Vos. Nathan van Kooperen, die het Ajax-talent vertegenwoordigt, heeft op X (voorheen Twitter) een veelzeggende eerste reactie gegeven op de primeur waar De Telegraaf woensdagochtend mee naar buiten kwam.

In het bewuste artikel schrijft clubwatcher Mike Verweij al dat de interesse in de 21-jarige Noorse verdedigende middenvelder Mannsverk 'slecht nieuws' zou betekenen voor Vos, die op dezelfde positie uit de voeten kan. Afgelopen seizoen liet toenmalig Ajax-trainer John Heitinga Vos debuteren in het thuisduel met Fortuna Sittard (4-0). Later zou de zelf opgeleide middenvelder ook minuten maken tegen FC Emmen (3-1) én de na stafschoppen verloren bekerfinale tegen PSV.

Artikel gaat verder onder video

Onder Maurice Steijn, sinds deze zomer trainer van de Amsterdammers, wacht Vos nog op zijn eerste speelminuten. Met de mogelijke komst van Mannsverk lijkt het zicht daarop echter nóg verder te vertroebelen. Van Kooperen steekt in zijn bericht dan ook niet onder stoelen of banken wat hij van het beleid van Ajax' directeur voetbalzaken Sven Mislintat vindt.

Door de mogelijke komst van Mannsverk lijkt de kans niet verkeken dat Vos zich de komende dagen nog op een vertrek uit Amsterdam gaat richten. Vorige week werd al gemeld dat de Spaanse topclub Atlético Madrid belangstelling zou hebben voor de jonge middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij heeft ook gelijk, we hebben genoeg aankopen. almada of niets meer.

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ja wat moet ajax dan als de manager zeg niet bij tekenen! maar wat wil je dan ? laat het eerst maar eens zien in jong ajax een jaar en word kampioen met jong ajax dan krijg je zelf de kans bij het eerste van ajax. maar ik denk dat ( VOS EN MANEGER AL LANG EEN VOOR CONTRACT HEBBEN GETEKEND BIJ EEN TOP CLUB) BYER MUNCHEN! )

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is toch doodzonde van die mooie club AJAX die altijd bestond uit opgeleide spelers uit eigen jeugd en nu aan de lopende band spelers van buitenaf halen. Ik heb medelijden met Vos hoe die misbruikt wordt en als Atlelico nog belangstelling heeft zou ik meteen weg zijn bij deze koopclub. Eerst konden ze nog spreken een team met het DNA van AJAX maar dat is verloren tijd en zelf de directie is al geen DNA bloed meer en in die RvC zitten mensen die niet eens daar mogen zitten. voor een amateurclub zijn ze nog te slecht. RvC beslist meer dan een TD lijkt PSV wel die dat ook gedaan hebben. Hoe moet je nu handelen als TD??? maar ook hoe moet je handelen TD met jeugdspelers die grote klasse hebben. Straks ben je ze kwijt en jaren later kun je ze voor miljoenen terugkopen. Gelijk heeft de jeugd als ze naar een andere club gaan.

Flamingo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Moet jij zeggen pik. Je reageert onder elk artikel van andere clubs. Stop daar ook dan mee. Niet zo selectief zijn meneertje Crimson

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mich hij wordt door iedereen buiten zijn maatjes (al kan zou ik er niet raar van oo kijken als hij het zelf is) uitgekotst . Dus laat gaan . Is te dom om te poepen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen