Klopp lovend over Gravenberch: 'Lange tijd beste man van het veld'

22 september 2023, 09:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De wedstrijd van Liverpool tegen LASK Linz (1-3 overwinning) was een wedstrijd met twee gezichten voor Ryan Gravenberch. De miljoenenaankoop van The Reds was belangrijk met een assist, maar moest het veld wel verlaten met een blessure. Trainer Jürgen Klopp gaf na de wedstrijd een update over de blessure, maar stond ook stil bij de sterke wedstrijd van Gravenberch. 

De middenvelder had namelijk 'slechts' last van kramp, waardoor hij een kwartier voor tijd vervangen werd door Mohamed Salah. "Het is ook niet gek, volgens mij was het zijn eerste basisplaats in tijden", aldus de oefenmeester tegenover TNT Sports. Een hoopvol bericht van de Duitser.

De Nederlander kreeg van Liverpool Echo en The Daily Mail een 7 voor zijn optreden, Sky Sports gaf hem zelfs een 8. Klopp kan de hoge rapportcijfers wel begrijpen: "Hij heeft het erg goed gedaan. Hij was lange tijd de beste speler op het veld, maar je zag de frustratie in de eerste helft wel toenemen. Maar hij bleef in de wedstrijd en had een aantal goede momenten", zei hij tegen de Britse televisiezender.

De hoopvolle update wordt ontvangen als een godsgeschenk door de Liverpool-supporters, die na een invalbeurt en een basisplaats van Gravenberch met hem weglopen. Op X, het voormalige Twitter, kan de oud-Ajacied rekenen op veel complimenten over zijn spel. 

Aanstaande zondag staat het competitieduel met West Ham op het programma voor Liverpool. Hierin kan Gravenberch zijn Anfield-debuut maken, mits hij voldoende is hersteld van zijn lichte blessure die hij opliep in Oostenrijk. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen