Noa Lang reageert op uitspraken van Özcan Akyol, die hem een 'milde tbs-patiënt' vindt

16 september 2023, 14:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots/Vandaag Inside

In het nummer 7k Op Je Feestje lijkt Noa Lang te reageren op recente kritiek van Özcan Akyol. In het programma Vandaag Inside werd Lang door Akyol een 'milde TBS-patiënt' genoemd.

In het nummer, dat deze week werd uitgebracht, wordt enkele keren gezongen: 'Tbs, al m’n jongens zijn vervelend.' Volgens FHM is dat een reactie op de uitspraken van Akyol.

Artikel gaat verder onder video

Akyol zei later overigens 'geen spijt' te hebben van zijn uitspraak. "Ik heb heel veel reacties gehad op mijn uitspraak, ja", voegde hij daaraan toe.

Waar staat 7K eigenlijk voor?

FHM denkt ook te weten waar de term 7K voor staat. Het zou verwijzing zijn naar de wijk Zevenkamp in Rotterdam, waar Lang opgroeide. De 'k' staat dus niet voor 'duizend', maar voor 'kamp'. Lang werd geboren in Capelle aan den Ijssel, maar begon zijn voetballoopbaan bij de voormalige amateurclub RSV HION uit de Rotterdamse wijk Zevenkamp.

Beluister het nummer op Spotify.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Adali54
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die Özcan kan het weten als ex kreumel dief . Wanneer gaan we het nou accepteren dat de jeugd van tegenwoordig gewoon met verschillende dingen tegelijk bezig zijn.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Özcan Akyol is een K Turk die een voorbeeld moet nemen van beschaafde Turken. Hij is duidelijk ern onbeschaafde Turk die eat popie jopie gedrag vertoont en in de hol Kruipt bij Johan Derksen. En hij is de lelijkste Turk die ik ooit gezien heb.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen