Duitse politicus wil Mazraoui het land uit laten zetten na politieke uitingen

17 oktober 2023, 22:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Noussair Mazraoui wordt in Duitsland hard aangepakt na zijn pro-Palestijnse uitingen. Wat Johannes Steiniger, parlementariër namens het christendemocratische CDU, betreft, wordt de oud-Ajacied Duitsland zelfs uitgezet.

Op X laat de politicus zich uit over Mazraoui, die op social media zich uitliet om Palestina te steunen in de oorlog tussen Israël en Hamas. “Bayern, gooi hem er alsjeblieft meteen uit”, begint Steiniger zijn harde woorden. “De club die door de nazi’s als jodenclub werd weggezet, mag dit niet over zijn kant laten gaan.”

Maar Steiniger gaat zelf nog een stapje verder. “Alle mogelijkheden die Duitsland heeft, moeten benut worden om Mazraoui uit het land weg te sturen”, aldus de politicus. Steiniger hoopt dat de club hard ingrijpt bij Mazraoui, die dinsdagavond ontbreekt bij de nationale ploeg van Marokko in het WK-kwalificatieduel met Liberia. Volgens zijn coach Walid Regragui was dat vanwege spierklachten.

Lees ook: Mazraoui geeft na ophef in statement tekst en uitleg over steunbetuiging aan Palestina

Bayern München heeft aangegeven dat het het gesprek aangaat met de verdediger, naar aanleiding van alle onrust rondom zijn persoon. Bij FSV Mainz 05 werd Anwar El Ghazi uit de selectie gezet, omdat hij steunbetuigingen hebben uitgesproken voor Hamas en Palestina. Bij Mazraoui gaat het vooralsnog alleen om steun aan het adres van Palestina. Bij Bayern ligt deze zaak heel gevoelig, omdat Der Rekordmeister een Israëlische doelman onder contract staan, Daniel Peretz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mazroui lijkt op een IS strijder die het terreur van Hamas niet afkeurt. Ze kunnen hem beter naar de Gaza sturen met zijn haat opmerkingen richting decongelovigen. .

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We hadden geen enkele Duitser in leven moeten laten in 45 dan hadden we alle ellende die we nu over ons heen krijgen nooit gehad. Rothschild, Schwab, von der Leyen, Drosten, Bearbock en noem al dat tuig maar op. Weg met dat zooitje vuilnis. En het zijn ineens allemaal jodenvrienden die hypocrieten. Dezelfde joden die heel Palestina in puin gegooid hebben en die in een land wonen waar ze geen recht op hebben.

Henkapestaart
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ga aub aan het front staan in Palestina met dit soort haat meningen, ze zoeken nog mensen daar. Alle duitsers uitmoorden zijn terroristische uitspraken die alleen in die zandbak daar thuishoren dus ga er eens heel snel naartoe.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zelfs een psychiater wordt gek van jou. Jij bent een soort landverrader die het barbaarse geweld door de moslims goedkeurt. Laat me raden, je bent getrouwd met een hoofddoek.

LudiekInside
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Israël is na 40-45 door de geallieerden als toevluchtsoord ingetekend ter compensatie voor de oorlogsdaden van Nazi Duitsland. Nu heeft Israël blijkbaar alle recht om zich als bezetter te wreken. Had de bezetter in 40-45 ook het recht om zich te wreken tegen het verzet? Oh en Jezus leefde in Palestina. Hij was dus een Palestijn. Ik ben voor de vrede, overal!

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Inderdaad , zet deze IS look a like Duitsland uit en laat hem lekker in Marokko of Gaza stad voetballen. Ook deze etterbak steunt de barbaarse wandaden door Hamas . Omdat mensen van een ander geloof niet tellen. Ik vraag mij werkelijk af wanneer westerse mensen wakker worden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen