Milan van Dongen weet meer over inhoud gesprekken Ajax en AZ

21 oktober 2023, 12:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Milan van Dongen is ervan overtuigd dat de gesprekken tussen Ajax en AZ over een eerdere indiensttreding van Alex Kroes niet over geld gaan. Deze week vond een 'constructief onderhoud' plaats tussen enerzijds Michael van Praag en Louis van Gaal (Ajax) en anderzijds Robert Eenhoorn en René Nelissen (AZ).

Aan tafel bij Voetbalpraat zegt Van Dongen dat hij benieuwd is hoe het gesprek tussen de delegaties van Ajax en AZ is verlopen. De Amsterdammers willen dat Kroes eerder dan de afgesproken datum van 15 maart 2024 begint als algemeen directeur. In de Johan Cruijff ArenA heeft men goede hoop dat Kroes op 1 januari zijn entree maakt.

Artikel gaat verder onder video

AZ zal Kroes niet zomaar eerder de overstap naar Ajax laten maken. "Het gaat om fair play, dat ze van elkaar af moeten blijven”, stelt Leo Driessen, die bijval krijgt van Van Dongen. "Het gaat om afspraken in de toekomst, hoe je met elkaar omgaat als topclubs in het Nederlandse voetbal. Het gaat zeker niet om geld", stelt de presentator.

Kroes kan vanwege een concurrentiebeding nog niet meteen beginnen bij Ajax. In Amsterdam wordt hij de definitieve opvolger van Edwin van der Sar, die eind vorig seizoen stopte als algemeen directeur. Tot de komst van Kroes neemt Jan van Halst als interim-directeur de honneurs waar bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ik denk dat ik toch ook maar eens zo' n glazen bol aan ga schaffen. Primeurtjes te over ......

Waarom19
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Interessant gelul allemaal

CG
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ben heel erg benieuwd. Hij is welkom ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen