Real Madrid gaat opnieuw vol voor Mbappé en stelt harde eis

29 december 2023, 17:45   Bijgewerkt: 29 december 2023, 17:51
Foto: © ProShots

Real Madrid gaat een nieuwe poging wagen om Kylian Mbappé over te nemen van Paris Saint-Germain, zo meldt The Athletic. De Koninklijke willen de Franse topspits, wiens contract afloopt, graag vastleggen en hebben een deadline gesteld aan de 25-jarige aanvaller,

Het doorgaans goed ingevoerde The Athletic weet dat Real Madrid een nieuwe poging gaat wagen om Mbappé vast te leggen. De Madridlenen willen profiteren van het aflopende contract van de aanvaller bij Paris Saint-Germain. Dat probeerde Real Madrid in 2022 ook al eens, maar toen besloot de Fransman zijn contract bij PSG open te breken en te verlengen. 

Artikel gaat verder onder video

Real Madrid is de Franse aanvaller niet vergeten en dat is niet gek gezien zijn prestaties in alle competities. Bij de nationale ploeg van Frankrijk en bij Pars Saint-Germain draait veel om de 25-jarige voetballer, waardoor het ook een gigantische aderlating zou zijn voor de Parijzenaren als Mbappé transfervrij vertrekt naar Spanje.

Real Madrid zou geleerd hebben van 2022, want de club stelt een deadline aan Mbappé. Hij moet voor halverwege januari de knoop hebben doorgehakt, waardoor de onderhandelingen niet kunnen uitlopen tot een lange soap zoals in het verleden. Voor de Fransman wacht in het nieuwe jaar direct een lastige keuze.

Moet Mbappé naar Real Madrid gaan?

Laden...
721 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Ben heel benieuwd hoe hij het zou doen in een sterkere competitie

jurgen😎
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Als hij weer niet tekent is die echt de domste ezel in voetbal hij gaat zwz 50 milli vanilli tekengeld krijgen daarna nog bonussen en je speelt voor alle prijzen in de mooiste competitie in de beste club ter wereld wat wilt ie nog meer???

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen