Van der Gijp ongenadig hard voor Ajax-trio: 'Kunnen er he-le-maal niks van'

22 december 2023, 23:03
Foto: © SBS

René van der Gijp is absoluut niet onder de indruk van een drietal Ajax-verdedigers. De voetbalanalist zag Josip Sutalo, Anton Gaaei en Gaston Avila donderdagavond schutteren tegen Hercules (3-2) in de KNVB Beker en liet een aantal fragmenten zien in Vandaag Inside.

Allereerst liet Van der Gijp in de uizending een heel zwakke inspeelpass van Sutalo zien, waaruit Hercules heel gevaarlijk kon counteren. "Sutalo, daar hadden ze vijftien miljoen euro voor geboden", doelde Gijp op het vermeende bod van Atalanta Bergamo op Sutalo. "Maar die jongen is zó slecht."

Artikel gaat verder onder video

Later in Vandaag Inside liet hij ook beelden zien van Gaaei, die heel slecht stond te verdedigen bij de tweede goal van Hercules-aanvaller Tim Pieters. "Kijk dan... Die kan er he-le-maal niks van", aldus Van der Gijp. "Ook die jongen aan de linkerkant, die Argentijn, Avila. Die kan er he-le-maal niks van", was de harde kritiek van Van der Gijp op de drie Ajax-verdedigers.

Van der Gijp vond verder dat het interview van Dusan Tadic in Voetbal International hout sneed. “Ik vond het écht een goed interview”, zei de analist. “Hij gaf aan wat eraan schortte bij Ajax, wat er mis was. Een goed interview.”

Moet Ajax een van deze spelers houden?

Laden...
1124 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

hunteklaas
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Het is duidelijk dat Van der Gijp niet onder de indruk was van het spel van Sutalo, Gaaei en Avila tegen Hercules, maar hij vond wel dat Tadic in zijn interview de spijker op zijn kop sloeg over wat er mis was bij Ajax

Nicol4s
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Zucht, als ze maar niet denken dat ze nu opeens goed zijn gewoon omdat Tadic een 'goed' interview gaf.

DRAAK72
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Snel opruimen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen