Slecht nieuws voor Dean Huijsen: 'Roma meldt zich bij Atlético voor ervaren verdediger'

9 januari 2024, 10:19
Foto: © Imago

Dean Huijsen (18) krijgt bij AS Roma mogelijk zware concurrentie voor een plek in het hart van de defensie. De Romeinen hebben zich volgens Italiaanse media gemeld bij Atlético Madrid voor de ervaren Caglar Söyüncü, die de aanstaande tegenstander van Feyenoord in de Europa League op huurbasis zou moeten komen versterken.

Huijsen werd na een heuse transfersoap voor de rest van het seizoen op huurbasis overgenomen van Juventus. De jonge Nederlander mocht afgelopen weekend in de rust van het Serie A-duel met Atalanta Bergamo invallen en maakte in zijn eerste 45 minuten in het Roma-shirt een meer dan prima indruk. De jonge verdediger wordt zelfs getipt als optie voor bondscoach Ronald Koeman, al beschikt het Nederlands elftal reeds over een keur verdedigers die bij grote clubs in Europese topcompetities actief zijn.

Artikel gaat verder onder video

In de persoon van Söyüncü zou Huijsen echter een geduchte concurrent kunnen krijgen. De 27-jarige Turkse stopper degradeerde afgelopen seizoen met Leicester City uit de Premier League, maar maakte in de zomermaanden transfervrij de overstap naar Atlético. Daar is hij er, mede door blessureleed, echter nog niet in geslaagd een basisplaats te veroveren. Trainer Diego Simeone deed pas één keer vanaf de aftrap een beroep op de verdediger, die het daarnaast vooral van korte invalbeurten moet hebben.

Roma zou Söyüncü deze winter op huurbasis naar Rome willen halen, maar er zijn meer kapers op de kust. Transferspecialist Gianluca Di Marzio meldt namelijk dat Fulham hoopt om de verdediger terug te halen naar Engeland en zelfs al een bod van 'rond de 20 miljoen euro' bij Atlético zou hebben neergelegd. De hoop van de Romeinen zou zijn gevestigd op de laatste week van de transfermarkt. Is Söyüncü dan nog speler van Atléti, dan zouden de kansen op heen huurovereenkomst volgens Roma realistischer worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Die Mourinho roert zich wel op de transfermarkt. Zou hij van AS Roma een Inter of Porto willen maken ? Beide ploegen wonnen onder zijn coaching, de CL.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

mensen hebben een hekel aan hem ik vond hem persoonlijk een toptrainer die weet wat hij wilt. Die verdediger zou ik ook graag bij Feijenoord zien is een hele harde jongen.

KROTJE
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Je ziet het goed Jurgen, volgens mij ben je een voetballiefhebber pur sang en hebt voetbalkijk ervaring. Mourinho heeft zich zelf vaak niet onder controle, maar als coach lijkt hij mij een ploeg te kunnen "maken". Hij was assistent vertaler van Van Gaal geweest en Wesley Sneider is idolaat van hem, Interperiode !

jurgen😎
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Klopt krotje weet je wat het is ik ken wesley en nog een voetballer die onder hem gespeeld hebben mensen snappen niet dat Mourinho ze kracht is niet alleen zn tactieken zijn maar vooral hoe spelers voor hem door het vuur gaan. Spelers managen . En Inter die treble heeft hem vereeuwigd klopt ja vergeet niet enige coach die alle Europese prijzen gewonnen heeft. Die verdediger die hij wilt hebben van Atletico als hij hem krijgt gaat ie veel plezier van hebben .

KROTJE
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Jurgen, ik denk hardop : zou mooi zijn als hij voor 1 seizoen Ajax coacht, ha ha grapje. Een beetje zelfspot op zijn tijd moet kunnen vind je niet ?

jurgen😎
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

als hij bij ajax kwam waren er een paar basisspelers allang naar de tribune gestuurd hij maakt echt geen grap

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Klopt, was het maar zo. Ik ken wel een paar die de uitgang mochten zoeken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen