Jadon Sancho brengt PSV-supporters goed en slecht nieuws tegelijk

2 januari 2024, 19:01   Bijgewerkt: 3 januari 2024, 12:31
Foto: © ProShots

Jadon Sancho is hard op weg om Manchester United in te ruilen voor Borussia Dortmund, zo melden Sky Sports en BILD dinsdagavond. De vleugelaanvaller wordt vermoedelijk voor de rest van het seizoen gehuurd door Die Borussen, al moet er nog wel definitief een akkoord worden bereikt. De transfer van Sancho heeft ook invloed op PSV.

Sancho is bij Manchester United door trainer Erik ten Hag verbannen. Op Old Trafford heeft hij de verwachtingen, die er mede door de torenhoge transfersom van 85 miljoen euro zeker waren, niet kunnen waarmaken. Borussia Dortmund, waar Sancho eerder al voor uitkwam, ziet in de de 23-jarige aanvaller de ideale versterking. Sancho zelf wil ook graag terugkeren naar het Signal Iduna Park, waardoor het wachten is tot de laatste plooien zijn glad gestreken.

Artikel gaat verder onder video

Manchester United had het liefst defintief afscheid willen nemen van Sancho, maar Borussia Dortmund kan momenteel enkel een speler van dat kaliber huren. Dat lijkt dan ook te gaan gebeuren, waardoor PSV zich in de Champions League moet voorbereiden op een ontmoeting met Sancho. Voor de Eindhovenaren is het ook goed nieuws, want PSV-aanvaller Johan Bakayoko werd eerder dit seizoen ook gelinkt aan BVB. Voor de Belg lijkt de Duitse club op dit moment niet te kiezen, aangezien Sancho vermoedelijk snel zijn contract gaat ondertekenen in Duitsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

78Rico
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Lekker helende nacht gamen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen