Johan Derksen walgt: ‘Die man moet zich echt kapot schamen!’

20 januari 2024, 11:55
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen heeft geen hoge pet op van Max Huiberts. De Snor liet zich vrijdagavond, voor de tweede keer, uit over de technisch directeur van AZ tijdens een uitzending van Vandaag Inside. Derksen is het absoluut niet eens met het recente ontslag van Pascal Jansen bij de Alkmaarders.

Huiberts gaf aan dat hij ‘bang was’ dat AZ onder Jansen niet de doelstellingen zou bewerkstelligen. Derksen plaatst hier zijn vraagtekens achter. “Ik heb me heel erg geërgerd aan de technisch directeur van AZ. Hij heeft verloren van FC Twente, en het was moeilijk tegen Quick Boys… Die man (Huiberts, red.) moet zich echt kapot schamen!”, is hij duidelijk.

Artikel gaat verder onder video

Maarten Martens is de opvolger van Jansen. “Die heeft totaal geen ervaring… Als ik de trainersvakbond was, zou ik afraden om onder die technisch directeur bij AZ te werken. Je bent daar volkomen vogelvrij…”, zegt Derksen.

De persoonlijkheid van Vandaag Inside is absoluut niet te spreken over het ontslag van Jansen. Woensdagavond ging hij ook al in op het congé van de oefenmeester. Destijds richtte De Snor zich tot de fans van AZ. “Ieder jaar worden zijn beste spelers verkocht. Dan mag hij met een jeugdspeler het oplossen, en dan heb je een incidentje met zo’n semi-profclubje (Quick Boys, red.) en dan sta je op straat”, sprak Derksen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Cookee
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

AZ verkoopt op Pav na alle toppers, met jeugdspelers weet je dat het wisselend kan zijn. Dat het af en toe niet goed gaat komt door transferkeuzes, dat moet je niet Pascal aanrekenen. Ik bewonder AZ omdat ze verstandig beleid voeren, ze zijn voor mij een voorbeeld voor alle clubs. Dit is een foute keus, dat betekent dat Huiberts een fout maakt. Opvallend dat populist en volksmenner Derksen ineens een hart lijkt te hebben. Dat lijkt me een evolutie-wonder, zijn meningen ontstaan met een dobbelsteen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen