Hans Kraay junior: 'Heel moeilijk om er iets over te zeggen, maar dat ga ik wel doen'

3 februari 2024, 09:56
Foto: © Imago

Hans Kraay junior heeft vrijdagavond gereageerd op het opvallende nieuws rondom Marc Overmars. De voormalig aanvaller, die bij Ajax op straat gezet werd wegens grensoverschrijdend gedrag, is twee keer gepolst voor een terugkeer naar Amsterdam.

Zo onthulde NOS vrijdagavond. Onder meer Leen Meijaard en Danny Blind zochten contact op met Overmars om te vragen of hij openstond voor een terugkeer bij Ajax. De huidige directeur van Antwerp FC bedankte. “Het is heel moeilijk om er iets over te zeggen, maar ik ga er wel wat over zeggen”, begint Kraay junior in de studio van ESPN.

Artikel gaat verder onder video

“Ik snap en begrijp dat iedereen die Ajax-minded is snakte naar de technisch directeur Marc Overmars, na het disaster-Mislintat", vervolgt de analist. “Overmars is een uitstekende technisch directeur, maar toch denk ik dat je niet voorbij mag gaan aan de mensen die een slecht gevoel hebben bij het mens Marc Overmars. Daar zou ik niet al te makkelijk aan voorbij gaan”, sluit hij af.

Ook bij Vandaag Inside ging het vrijdagavond over Overmars. Johan Derksen steunt de pogingen van Ajax om de ‘td’ terug te halen, terwijl Hélène Hendriks haar bedenkingen heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Dat steeds maar terugkerend gezever over Marc Overmars. Marc Overmars in zijn eentje zal niet in staat zijn Ajax (weer) groot te maken. Marc Overmars is niet de verlosser en Marc Overmars is niet groter dan de AFC Ajax Amsterdam. Het succes van Ajax door/vanwege Marc Overmars is een mythe, de selectie was halve finale CL-waardig. Marc Overmars is niet zonder reden bij Ajax weg. Ajax gaat nu nieuwe wegen inslaan en het resultaat goed of minder goed zal de toekomst uitwijzen.

DeWitteBeer
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Helemaal mee eens, wat een onzin en hoe kun je je verlagen door het alleen al te vragen. er hebben zich al een paar Ajax iconen gemeld en ze doen er niks mee. Laat Overmars maar lekker z'n pens volvreten met Belgische frieten.

KROTJE
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Zo is het Manoj, Ajax moet verder en niet maar steeds blijven hangen aan "ouwe glorie en ouwe meuk" en dit geldt in algemene zin zowel voor personen als voor bedrijven en Ajax is een voetbalbedrijf.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Aan elk tijdperk komt uiteindelijk een einde. De overgang is dan altijd met wat hobbels, maar komt uiteindelijk wel weer goed. Een logisch proces.

KROTJE
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Zo is het Klantenservice.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen