Depay vertelt over steun aan Promes: 'Mijn broer heeft ook tien jaar vastgezeten'

19 maart 2024, 13:27   Bijgewerkt: 21 maart 2024, 13:56
Foto: © NOS

Memphis Depay heeft toelichting gegeven op zijn openlijke steun voor Quincy Promes. De aanvaller van het Nederlands elftal zegt zijn vriend niet te laten vallen, ongeacht de veroordelingen in twee strafzaken.

“Ik zal mijn vrienden en familie nooit laten vallen”, wordt Depay geciteerd door het Algemeen Dagblad. “Dat wil niet zeggen dat ik het eens ben met alles wat ze doen, maar ik laat ze niet vallen.” Depay ging met Promes op vakantie. “Wij voetballers maken veel content, ik zeker, ik plaats van alles op mijn socials. Over voetbal, maar ook over de dingen die ik meemaak. Mijn posts over Quincy waren niet bedoeld om te provoceren, we waren gewoon op vakantie in Dubai, samen met allerlei andere vrienden.”

Artikel gaat verder onder video

Depay zegt dat hij zelf ook uit een ‘ander milieu’ komt en dat niet iedereen zich daarvan bewust is. “Mijn broer heeft ook tien jaar vastgezeten, dat kun je in mijn boek lezen, maar daar heb ik haast nooit een vraag over gehad. Over Quincy wel.”

Lees ook: Sneijder hoorde opvallend geluid uit kamer Promes en Depay: 'Ik ging naar binnen, Memphis liep boos weg'

De aanvaller van Atlético Madrid zegt ook nog om te gaan met Benjamin Mendy (vrijgesproken van verkrachting en aanranding) en Dani Alves (veroordeeld voor verkrachting). “De Quincy zoals jullie hem schetsen, ken ik niet op die manier. Dat wil niet zeggen dat ik dingen goed praat, of alles zomaar steun wat mijn vrienden doen. Maar ik laat ze niet vallen. Zo ben ik gewoon niet."

• Misschien vind je dit artikel ook interessant

Memphis Depay dient in een interview met De Telegraaf zijn voormalig ploeggenoot - en tegenwoordig analist - Rafael van der Vaart van repliek.

➡️ Memphis slaat terug naar Van der Vaart: 'Als ik hem hoor praten denk ik: jongen...'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Heeft die kneus ook nog een boek? Volgens mij bekend dat ie uit een ander milieu komt. Interesseert me ook niet. Ik beoordeel hem op zn job als voetballer. Daar is Memphis een van de besten van ons land in.

mva66
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

als jij hem beoordeelt als voetballer waarom noem je hem dan een kneus

BredaTillIDie
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Wat een idioot met zijn Dani Alves, je bent gewoon uitschot, net zoals die tbs broer van je.

mva66
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

rare.opmerkingen

Ron Posthuma
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zolang ze geen kleine kinderen misbruiken ,mensen oplichten , gewelddadig zijn oid. Hoef je het niet eens te zijn maar hoef je iemand ook niet te laten vallen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen