Erik ten Hag reageert zeer stellig op Ajax-gerucht: ‘Supporterspraat, niets meer dan dat’

14 maart 2024, 15:49
Foto: © Viaplay

Christian Eriksen blijft voorlopig nog ‘gewoon’ speler van Manchester United. De Deen werd afgelopen weken gelinkt aan een terugkeer bij Ajax, maar dit is volgens trainer Erik ten Hag absoluut niet aan de orde. Het gerucht wordt door de oefenmeester resoluut naar het rijk der fabelen verwezen.   

Eriksen krijgt afgelopen weken weinig speeltijd en Ten Hag laat zich daarover uit tegenover Viaplay. “Wij hebben concurrentie en door de opkomst van Kobie Mainoo is er een positie minder daar. Eriksen wordt daar nu een beetje de dupe van”, zegt de hoofdtrainer van Manchester United tegen presentator Koen Weijland. “Hij moet zich weer omhoog werken.”

Artikel gaat verder onder video

Ten Hag wil absoluut geen afscheid wil nemen van de middenvelder. “Hij gaat zeker nog heel erg belangrijk zijn voor ons in deze competitie. Zijn kwaliteiten zijn progressieve passing en dat hebben we heel hard nodig”, legt hij uit. “Hij moet voor nu gewoon wachten op zijn kans”, vervolgt Ten Hag.

Eriksen werd onlangs gelinkt aan een terugkeer naar Ajax, de club waar hij doorbrak in het betaalde voetbal en tevens zeer geliefd is bij de supporters. Ten Hag reageert hier stellig op. “Supporterspraat. Niets meer dan dat.”

Ten Hag gelinkt aan terugkeer naar Ajax

Ook de naam van Ten Hag circuleert mondjesmaat rondom de Johan Cruijff ArenA. De oefenmeester zou gelden als 'droomkandidaat' om het trainerschap van John van 't Schip over te nemen in het aankomende seizoen bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ach Erik jij denkt dat je nog mag blijven eind van het seizoen, geeft direct aan hoe beperkt je bent. Wiens brood men eet diens woord men spreekt! De enige reden dat je zo reageert. Overigens de kans dat ze met je doorgaan is erg klein. Manchester was leuk avontuur, vermoed dat je bent gewogen daar en te licht bevonden!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen