Quincy Promes roert zich vanuit Dubai op Instagram-pagina van Ajax

3 maart 2024, 16:41   Bijgewerkt: 3 maart 2024, 16:52
Foto: © Imago

Quincy Promes heeft zich zondagmiddag gemeld op de Instagram-pagina van Ajax. Vanuit Dubai plaatste de aanvaller van Spartak Moskou een reactie op een bericht over het afscheid van Simon Tahamata.

“Terima Kasih Simon Tahamata”, schreef Ajax, ofwel ‘bedankt, Simon Tahamata’ in het Indonesisch. Promes heeft bij Ajax goede ervaringen met Tahamata, die tien jaar als techniektrainer werkte in Amsterdam. Hij plaatste twee hartjes onder het bericht. De reactie van Promes is honderden keren geliket.

De aanvaller, die momenteel in Dubai zit omdat hij niet met de selectie van Spartak terug naar Rusland mocht vliegen, speelde van 2019 tot 2021 bij Ajax.

Artikel gaat verder onder video

Tahamata nam voorafgaand aan de wedstrijd tehen FC Utrecht afscheid van de club. Hij zwaait af na tien jaar als techniektrainer bij Ajax. Hij vertrekt naar Berlijn, waar hij aan de slag gaat bij een door hem zelf opgezette voetbalschool. Tahamata speelde tussen 1976 en 1980 zelf voor Ajax. In die periode werd hij driemaal kampioen met de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    40
    + 1
avatar

Het is niet nodig om deze misdadiger aandacht te geven ook niet als het goed bedoeld is ten opzichte van Simon Tahamata.

Laurens1
Link gekopieerd!
    36
    + 1
avatar

Promes heeft nieuw contract gekregen bij sportclub EBi Vught, voor minimaal 9 jaar

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen