Belabberde strafschop Bernardo Silva zorgt voor walgelijke ontwikkelingen op Instagram

18 april 2024, 11:11
Foto: © Imago

Bernardo Silva werd woensdagavond de schlemiel tijdens de Champions League-kwartfinale tussen Manchester City en Real Madrid. De Portugees schoot zijn penalty in de strafschoppenserie recht door het midden, in de handen van doelman Andriy Lunin. Silva wordt op sociale media kapotgemaakt door talloze reageerders.

De aanvaller annex middenvelder van the Citizens miste de tweede strafschop namens de thuisploeg op zelden vertoonde wijze: Silva plaatste de bal opvallenderwijs recht door het midden. Mede daardoor kon Real Madrid de voorsprong in de strafschoppenserie grijpen en uiteindelijk met de winst aan de haal gaan.

Artikel gaat verder onder video

Onder meer Marco van Basten kon zijn ogen nauwelijks geloven, liet hij weten in zijn analyse voor Ziggo Sport. “Dit kan niet slechter”, was de oud-spits van mening. Onder de laatste Instagram-post van Silva gaan de reacties een aantal stappen verder. Zo valt op dat zijn laatste bericht, op het moment van schrijven, 3847 reacties, heeft. Zijn andere berichten haalden allemaal rond de duizend reacties.

Veel reacties gaan over de curieuze misser vanaf elf meter. “Bedankt voor onze vijftiende Champions League-eindzege”, zo klinken opmerkingen van diverse Real-supporters. Een hoop Manchester City-fans eisen zelfs dat Silva de club verlaat. In de heenwedstrijd was de Portugees nog goed voor de openingstreffer tegen Real Madrid.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Motie van wantrouwen op komst bij Ajax: 'Enorme stap, drie mannen gaan sneuvelen'

Arno Vermeulen denkt dat nog eens drie kopstukken van Ajax op korte termijn kunnen sneuvelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen