Derksen snapt niks van tweet richting Kroes: 'Hoe durft die dorpsidioot nog aan de discussie mee te doen?'

2 april 2024, 22:13
Foto: © Talpa

Johan Derksen snapt niet waarom Sywert van Lienden heeft gereageerd op het ontslag van Alex Kroes bij Ajax. De man die in een op zijn minst twijfelachtige rol betrokken was bij de mondkapjesdeal tweette dinsdag richting de geschorste algemeen directeur.

“Soort zoekt soort”, stelt Valentijn Driessen als de tweet van Van Lienden wordt besproken bij Vandaag Inside. Derksen doet een stevigere uitspraak over de man die een mondkapjesdeal sloeg met de overheid, in ruil voor 100 miljoen. “Hoe durft die dorpsidioot nog aan de discussie mee te doen?”

Artikel gaat verder onder video

Kroes werd eerder op dinsdag op non-actief gezet toen bleek dat hij aandelen in Ajax had gekocht vlak voordat bekend werd dat hij er algemeen directeur zou worden. Hij gaf aan vertrouwen te willen uitstralen door de aandelen te kopen, maar daar geloven de heren van Vandaag Inside niet in. “Dat is gelul, dat is voor de bühne. Het is gewoon goedkoop. Als je directeur wordt op het dieptepunt van de historie van Ajax, dan gaat het beter de komende jaren. Die man die kan nooit meer bij Ajax werken.”

Driessen denkt bovendien dat sponsors zich terug zouden trekken, mocht Ajax ervoor kiezen op een bepaalde manier met Alex Kroes door te gaan. “Een Adidas of Ziggo wil hier toch niet mee geassocieerd worden? Handelen in voorkennis, dat kan gewoon niet.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Michael van Praag is spijkerhard voor Alex Kroes wegens plegen van vermeend strafbaar feit

Michael van Praag reageert op het nieuws rondom Alex Kroes, die door de Raad van Commissarissen van Ajax per direct geschorst is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Adrie de jong
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is heeeeeeel triest wat er bij deze verleden Topploeg is gebeurd Wat er al met een dik pik niet kan gebeuren,een voetbal helemaal naar de kloten!!!!! Zo triest ONGELOOFLIJK!!!!!!@

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen