46-voudig international Kevin Strootman heeft contact met Eredivisionist over transfer

24 mei 2024, 12:59   Bijgewerkt: 24 mei 2024, 13:18
Foto: © Imago

Sparta Rotterdam hoopt nog altijd op de terugkeer van Kevin Strootman op Het Kasteel. Volgens Voetbal International is de Rotterdamse club in contact met het kind van de club over een eventuele transfer.

Sparta hoopte de inmiddels 34-jarige Strootman vorig jaar al in te lijven, maar de middenvelder besloot na de promotie van Genoa in Italië actief te blijven en mee de Serie A in te gaan. Dit seizoen speelde 46-voudig Oranje-international 26 competitiewedstrijden voor de Italiaanse club, waarvan vijftien als basisspeler. De laatste weken moest Strootman het met wat minder minuten doen.

Artikel gaat verder onder video

Na de uitwedstrijd tegen AS Roma gaf Strootman aan misschien wel te willen stoppen als voetballer. Toch houdt Gerard Nijkamp, technisch directeur van Sparta Rotterdam, hoop. “Maar goed, dat betekent dus ook dat hij misschien doorgaat", aldus een optimistische Nijkamp. "We hebben contact met Kevin en zijn met elkaar aan het oriënteren.”

De technisch directeur durft echter niet te voorspellen welke kant het op zal gaan. “Maar duidelijk is dat de deuren van Het Kasteel wijd open staan voor Strootman”, schrijft het weekblad.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Jansma: ‘Ik ga iets geks zeggen: ik ben fan en verwacht hem in de basis op het EK’

Kees Jansma weet wie hoe dan ook moet spelen op het EK bij Oranje.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen