AZ spot opvolger topscorer Pavlidis in de Eredivisie: ‘Hij staat hoog op de lijst’

24 mei 2024, 17:12
Foto: © Imago

Sam Lammers kan bij AZ nog wel eens de opvolger worden van topscorer Vangelis Pavlidis, zo claimt Hans Kraay junior bij ESPN. De analist is flink onder de indruk van wat de 27-jarige spits bij FC Utrecht laat zien de afgelopen maanden en rekent dan ook op een vertrek.

"Die Lammers is de beste kapstok die ze bij Utrecht hadden kunnen halen in de winterstop”, begint Kraay jr. over de van Rangers FC gehuurde spits. “Aanspeelpunt, goede afmaker, en al tien goals. Hij gaat helaas niet blijven. Hij verdient anderhalf miljoen euro bij Rangers. Die Schotten hebben dit half jaar een flink gedeelte van zijn salaris meebetaalt, maar dat gaan ze in het nieuwe seizoen in principe niet meer doen en Utrecht betaalt natuurlijk geen anderhalf miljoen."

Artikel gaat verder onder video

Volgens de analist zijn er kapers op de kust voor de spits die tienmaal trefzeker was in achttien Eredivisie-wedstrijden voor FC Utrecht. "Ik weet bijvoorbeeld dat hij hoog op de lijst staat bij AZ, als opvolger van Pavlidis. Maar ook AZ gaat die anderhalf miljoen niet betalen", erkent Kraaij junior.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vier Eredivisieclubs wachten zelfde soort ineenstorting als Vitesse: ‘Serieuze zorgenkindjes’

Net als Vitesse zijn er nog vier andere clubs in de Eredivisie die een ‘riskant beleid voeren’. Het zou gaan om FC Utrecht, NEC, FC Volendam en Fortuna Sittard.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen