Jan Joost van Gangelen schrijft één club af in strijd om Couhaib Driouech

25 mei 2024, 15:49
Foto: © Imago/ESPN

Couhaib Driouech gaat aankomende transferzomer niet verkassen naar FC Twente, zo weet Jan Joost van Gangelen vrijdagavond te melden in Voetbalpraat van ESPN. De aanvaller van Excelsior was in beeld bij de Tukkers, maar is niet te betalen voor Twente.

“Driouech gaat niet naar Twente, die kunnen hem niet betalen”, zo meldt de journalist van ESPN vrijdagavond. “Hij neigt zelf heel erg naar het buitenland. Excelsior wil écht veel geld voor hem vangen”, zegt Van Gangelen vervolgens.

Artikel gaat verder onder video

“PSV niet?”, vraagt analist Kees Luijckx zich af. “Nou, PSV zou kunnen. Maar die willen hem niet meer zo graag zoals ze hem vorige winter wilden”, reageert Van Gangelen. “Het zou zonde zijn als Driouech op een plek komt waar hij eigenlijk ‘verdwijnt’. Als hij bijvoorbeeld op een tweede niveau van een topland terechtkomt”, haakt Yordi Yamali in.

Volgens De Telegraaf zijn de Eindhovenaren juist favoriet in de strijd om de handtekening van Driouech. PSV krijgt concurrentie van Antwerp FC, maar heeft volgens het medium de beste papieren in handen.  

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'UEFA grijpt in: blunder in Bernabéu krijgt verstrekkende gevolgen voor scheidsrechter Marciniak'

De UEFA grijpt in na

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen