Dit is Manchester United van plan met Mason Greenwood na afscheid bij Getafe

27 mei 2024, 10:19   Bijgewerkt: 27 mei 2024, 10:28
Foto: © Imago

Mason Greenwood heeft zondagavond zijn laatste wedstrijd voor Getafe gespeeld. De 22-jarige aanvaller zal terugkeren bij Manchester United, dat hem aan de Spaanse club verhuren, maar heeft daar geen toekomst. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano is het voor The Red Devils nog steeds een prioriteit om Greenwood te verkopen.

Op Instagram nam de jonge aanvaller in ieder geval al afscheid van Getafe. “Ik wil de Getafe-familie en de fans ontzettend bedanken voor een geweldig seizoen. Bedankt dat ik mij één van jullie mocht voelen. Ik heb van elke seconde genoten, samen met mijn teamgenoten en de club. Het was een plezier om voor jullie te spelen en ik wens jullie het allerbeste”, schrijft hij.

Artikel gaat verder onder video

Greenwood kende een prima seizoen bij de Spaanse club en kwam in 33 wedstrijden tot acht doelpunten en zes assists. Getafe zou de aanvaller nog een seizoen willen huren, maar zijn eigenlijke broodheer zou dolgraag van Greenwood af willen. In januari wisten Spaanse media te melden dat de Engelsman in de belangstelling zou staan van FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid.

Jarenlang gold Greenwood als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van Manchester United, maar in januari 2021 werd de aanvaller gearresteerd op verdenking van poging tot verkrachting en mishandeling. Inmiddels zijn de aanklachten tegen hem vervallen en wordt hij niet langer verdacht van deze misdrijven. Toch speelde hij sindsdien geen minuut meer voor Manchester United.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Begin van het einde van de VAR: Premier League-clubs stemmen over afschaffen videoscheidsrechter’

De Engelse clubs zullen volgende maand stemmen over het afschaffen van de VAR in de Premier League.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen