Frenkie de Jong plaatst eerste reactie na horen van het slechtst denkbare nieuws

10 juni 2024, 23:10   Bijgewerkt: 10 juni 2024, 23:16
Foto: © Imago

Frenkie de Jong heeft maandagavond voor het eerst gereageerd op het nieuws dat hij het EK in Duitsland aan zich voorbij moet laten gaan. De middenvelder van FC Barcelona bleek na onderzoek niet fit genoeg om te kunnen deelnemen aan het eindtoernooi en heeft op sociale media met een emotioneel bericht gereageerd.

"Ik ben verdrietig en teleurgesteld dat ik het EK niet ga halen", begint de spelverdeler van FC Barcelona en het Nederlands elftal op zijn eigen Instagram-pagina: "We hebben er de afgelopen weken alles aan gedaan,  alleen mijn enkel heeft helaas meer tijd nodig", legt de middenvelder uit, die dit weekend nog deelnam aan de groepstraining van het Nederlands elftal.

Artikel gaat verder onder video

De Jong vervolgt: "Het is een droom en de grootste eer om je land te vertegenwoordigen op een eindtoernooi. Het oranje shirt te dragen, het Wilhelmus te zingen en de support te voelen van het hele land. Maar nu ga ik, net zoals het hele oranje legioen ons team aanmoedigen vanaf de zijlijn. Let’s go boys", besluit de 27-jarige middenvelder.

Inmiddels stromen er honderden reacties binnen onder de post van De Jong, waaronder van zijn vrouw Mikky Kiemeney: "Hou van jou", reageert zij. Marten de Roon laat De Jong weten dat hij aan hem denkt. "Kom sterker terug, vriend", reageert Ryan Babel."

Bekijk hieronder het bericht van Frenkie de Jong op Instagram:

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen