Koeman heeft Malen, Gakpo, Stengs en Boadu op de radar staan

13 augustus 2019, 19:47

Ronald Koeman volgt de verrichtingen van Donyell Malen, maar ook die van Cody Gakpo en AZ-aanvallers Calvin Stengs en Myron Boadu. De bondscoach zag de talenten afgelopen zondag aan het werk in de Eredivisie. "We maken een rondje langs de velden", geeft Koeman aan.

"Ook al doordat de grotere competities nog niet allemaal zijn begonnen. Dat bood de kans een aantal talentvolle jongens op de radar te krijgen", vertelt hij aan Voetbal International. "Bij AZ hebben we Calvin Stengs en Myron Boadu gezien, allebei jong, maar met veel mogelijkheden. Bij PSV geldt dat voor spelers zoals Cody Gakpo en natuurlijk Donyell Malen. Het is prettig dat we ook in aanvallend opzicht wat meer te kiezen krijgen, maar dat ligt vooral aan de ontwikkeling van die spelers zelf."

Vooraal Malen wordt door zijn spel genoemd als mogelijk nieuw gezicht bij het Nederlands elftal. Volgende maand speelt Oranje twee uitwedstrijden in de EK-kwalificatie tegen Duitsland (6 september) en Estland (9 september). Volgende week woensdag komt Koeman met zijn voorselectie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen