'Juventus ziet in Memphis Depay gewenste versterking'

12 januari 2022, 09:45

Aan het verblijf van Memphis Depay bij FC Barcelona komt mogelijk al na een half seizoen een einde. De steraanvaller van Barça en het Nederlands elftal staat op een verlanglijst van Juventus, dat naarstig op zoek is naar een aanvallende versterking nadat Federico Chiesa zijn kruisband afscheurde.

Chiesa is tot het einde van het seizoen niet beschikbaar, waardoor direct werd nagedacht over een eventuele opvolger. Volgens coach Massimiliano Allegri is Memphis Depay daarvoor een geschikte kandidaat, zo meldt de doorgaans goed ingevoerde transferexpert Gianluca Di Marzio. Memphis is multifunctioneel inzetbaar en voldoet daarmee aan de eis van de Turijnse grootmacht.

Memphis heeft bij FC Barcelona en het Nederlands elftal namelijk aangetoond ook als centrumspits uit de voeten te kunnen, terwijl hij van origine buitenspeler is. Memphis is echter niet de enige kandidaat: ook Sardar Azmoun van Zenit Sint-Petersburg zou een mogelijke aanwinst voor Juventus kunnen worden.

Het is de vraag of FC Barcelona bereid is om mee te werken aan een vertrek van Memphis. Juventus hoopt de aanvaller tot het einde van het seizoen te huren. Memphis is momenteel clubtopscorer bij het dolende FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen