'No deal! Bazoer maakt geen winterse transfer naar Feyenoord'

14 januari 2022 – Riechedly Bazoer verkast deze winter niet naar Feyenoord. De club hoopte de clubs die azen op zijn transfervrije status komende zomer voor te zijn door een transfersom te betalen, maar het geboden bedrag vond Vitesse niet voldoende. Het lijkt er daarom op dat hij zijn contract tot komende zomer gewoon uitzit. 

'No deal! Bazoer maakt geen winterse transfer naar Feyenoord'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Dat berichtte althans het goed geïnformeerde 1908.nl. De afgelopen week volgden de berichten over de eventuele transfer elkaar in rap tempo op. Feyenoord hoopte de multi-inzetbare speler tegen een relatief laag bedrag vast te leggen, omdat Bazoer komende zomer uit zijn contract loopt. Vitesse schatte dit anders in en verlangde naar verluidt drie miljoen euro, het dubbele van wat Feyenoord bereid was te betalen.

Donderdag verscheen het bericht dat Bazoer en Feyenoord persoonlijk rond waren, al werd dat al snel ontkend door broer en zaakwaarnemer Irchandly Bazoer. Of het waar is of niet zal weinig uitmaken, aangezien de clubs er sowieso niet uit zijn gekomen. Daarbij speelde mogelijk ook het komende weekend mee. Dan treffen Feyenoord en Vitesse elkaar in De Kuip bij de hervatting van de Eredivisie. 

Bassett
Feyenoord lijkt inmiddels al doorgeschakeld te zijn, want eerder op de dag verscheen het bericht dat de club interesse heeft in Cole Bassett, speler van het Amerikaanse Colorado Rapids. Dat meldde Voetbal International-verslaggever Martijn Krabbendam en werd even later ook door 1908.nl onderschreven. De twintigjarige middenvelder zou voor anderhalf jaar worden gehuurd mét optie tot koop. 

Lees ook: 'Feyenoord komt bij zoektocht naar middenvelder uit in MLS'

Feyenoord

gerelateerd