AZ-directeur Huiberts bevestigt interesse in Argentijnse aanvaller

14 januari 2022 – AZ's technisch directeur Max Huiberts heeft de interesse in de Argentijnse aanvaller Alan Velasco bevestigd. De multi-inzetbare aanvaller van Independiente werd in de media in zijn thuisland reeds gelinkt aan de Alkmaarders en die hebben zich inderdaad voorzichtig bij hem gemeld. Concreet is de belangstelling overigens nog niet.

AZ-directeur Huiberts bevestigt interesse in Argentijnse aanvaller

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Tegenover NH Nieuws gaat Huiberts desgevraagd in op de geruchten die er waren rondom de Argentijn. "Hij is een van de spelers op een best wel lange lijst kandidaten, waar naar geïnformeerd wordt", bevestigt Huiberts. "Dan doen we eerst bij het management. Doordat het in Argentinië in de media komt, gaat het wel een eigen leven leiden."

Concreet is de komst van Velasco in elk geval zeker niet, want veel verder dan informeren bij zijn management is AZ nog niet gekomen. "Hij is een van de spelers waarna we informeren. Concreet is het op dit moment niet, nee", aldus Huiberts over de negentienjarige Velasco. Ondanks zijn jonge leeftijd speelde hij al 69 officiële duels in de hoofdmacht van zijn ploeg, waarin hij achtmaal scoorde en tien assists gaf. 

Lees ookHuiberts weerlegt geruchten en brengt goed nieuws over Wijndal

Verder hoeft er geen vuurwerk verwacht te worden van de Alkmaarders, maar uitsluiten doet Huiberts transfers ook niet. "Als we een profiel zien dat we zoeken en die ook impact heeft voorin, zullen we dat niet nalaten", erkende hij over de mogelijke komst van een extra aanvaller. "Verder kijk je altijd vooruit naar de zomer wat er eventueel zou kunnen gebeuren als bepaalde spelers blijven presteren." Daardoor is er een kans dat AZ nu alvast inspeelt op spelers die eventueel pas in de zomer vertrekken. 

Eredivisie

gerelateerd