PEC niet te spreken over bod Twente: "Ik vond het een schande"

1 februari 2022, 11:45   Bijgewerkt: 1 februari 2022, 11:57

PEC Zwolle hield de selectie deze winter grotendeels bij elkaar. Wel dreigde Kenneth Paal op de laatste dag nog te vertrekken, toen FC Twente concrete interesse toonde in de linkervleugelverdediger. Technisch directeur Mike Willems sprak echter van een schandalig laag bod.

Tegenover ESPN vertelde Willems meerdere gesprekken te hebben gehad met Jan Streuer, de technisch directeur van FC Twente. "Hij heeft van het weekend een paar keer gebeld en een bod gedaan. Ik heb later nog geprobeerd contact op te nemen, maar ik heb niks meer van hem gehoord. Kenneth vroeg aan mij wat er aan de hand was. Ik vertelde dat ze waarschijnlijk alleen Brenet hebben gehaald en dat hij was afgevallen."

Paal was in eerste instantie teleurgesteld, maar dat PEC het eerste bod afwees was volgens Willems goed uit te leggen. "Ik vond het bod eigenlijk een schande. Dat heb ik ook tegen Jan gezegd. Een speler als Paal is meer waard. Ik realiseer me goed dat zijn contract nog maar vijf maanden doorloopt, maar het bod dat Jan neerlegde was absoluut niet goed genoeg. Dat begreep Kenneth heel goed."

"We spelen gewoon tegen degradatie", ging hij verder. "We hebben Mees de Wit ook voor die positie, maar als een van de twee weg zou vallen, hebben we er maar één over. Dat is heel fragiel. Voor het bedrag dat Twente bood, gaan wij dat risico niet lopen. Zeker als dat vandaag nog zou gebeuren. Dan moeten we anticiperen en vinden we geen betere speler meer dan Kenneth Paal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen