Goed nieuws Wijnaldum: mogelijk toch speeltijd in CL-kraker

8 februari 2022, 14:46

Georginio Wijnaldum (31) is op de weg terug bij Paris Saint-Germain. De Nederlandse middenvelder stond buitenspel bij de Franse topclub met een enkelblessure, maar is teruggekeerd op het trainingsveld. Mogelijk kan hij komende week meedoen in de Champions League tegen Real Madrid.

Dat heeft PSG bekend gemaakt. Wijnaldum viel in de wedstrijd tegen Stade Brestois begin dit kalenderjaar uit met een enkelkwetsuur en deed om die reden tegen Stade Reims en Lille OSC niet mee. Dinsdag keerde de Nederlander weer terug bij de A-selectie van de koploper van de Ligue 1, maar trainde nog niet met de groep mee. Wel deed hij individuele oefeningen op het trainingsveld, wat wijst op de eindfase van zijn revalidatie.

Daardoor is het realistisch dat de box-to-box-speler dinsdag 15 februari in de achtste finales van het miljardenbal tegen Real Madrid speeltijd krijgt. Wijnaldum is bezig aan zijn eerste seizoen in de hoofdstad van Frankrijk en speelde net tot dusver 25 officiële wedstrijden, waarin hij driemaal scoorde en twee assists gaf. 

Lees ook: Wijnaldum ziet transfer door handen glippen door enkelblessure

Wijnaldum keerde tegelijk terug op het veld met Neymar (30), die al een langere tijd uit de roulatie ligt met eveneens een enkelblessure. De Braziliaan kwam al sinds december vorig kalenderjaar niet meer in actie voor de ploeg van Mauricio Pochettino. Voor hem is de kans op speeltijd derhalve kleiner dan bij Wijnaldum. Eerder werd duidelijk dat ook Sergio Ramos een twijfelgeval is voor het heenduel in de achtste finales van het miljardenbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen