Druk op Rangnick neemt toe: Manchester United valt weer tegen

12 februari 2022, 15:27   Bijgewerkt: 12 februari 2022, 16:25

Manchester United heeft zaterdagmiddag voor de tweede week op rij punten gemorst in de Premier League. De ploeg van trainer Ralf Rangnick kwam voor eigen publiek tegen Southampton niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Manchester United had bij een thuiszege de vierde plaats overgenomen van West Ham United, maar blijft is nu de nummer vijf van de Engelse competitie.

Manchester United is niet goed uit de laatste interlandbreak gekomen. Eerst werden The Red Devils in de vierde ronde van de FA Cup na een strafschoppenserie verrassend uitgeschakeld door Middlesbrough, een aantal dagen later volgde een 1-1 gelijkspel tegen Burnley. Manchester United hoopte tegen Southampton de nasmaak van de teleurstellende resultaten weg te spoelen, maar de gifbeker bleek nog niet helemaal leeg.

De wedstrijd begon nog vrij aardig voor Manchester United. De thuisploeg kwam na twintig minuten op voorsprong na een counter uit het boekje. Na een splijtende pass van Bruno Fernandes legde Marcus Rashford de bal klaar voor Jadon Sancho, die met een geplaatst en hard schot zijn eerste competitiedoelpunt op Old Trafford maakte. De gelijkmaker volgde vlak na rust, via Ché Adams, die in de lange hoek David De Gea verschalkte.

Manchester United blijft door het gelijkspel de nummer vijf van de Premier League en moet vrezen dat nummer vier West Ham United later in het weekend uitloopt. De Londense club komt zondag in actie tegen Leicester City. Rangnick is nog wel zeker van zijn baan, maar zal de druk verder voelen toenemen. Southampton zal de remise in Manchester als een bonuspunt zien en blijft de nummer tien van de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen