Memphis blij na terugkeer: "Verdedigers gaan nu lijden"

28 februari 2022, 08:37

Memphis Depay is blij dat hij zijn rentree heeft gemaakt bij FC Barcelona. De 28-jarige aanvaller kampte wekenlang met een spierblessure, maar maakte tegen Athletic Bilbao zijn opwachting als middenvelder. Direct drukte de aanvaller met een treffer zijn stempel op de 4-0 overwinning van zijn ploeg.

Memphis speelde begin januari voor het laatst. Destijds liep hij een spierblessure op, waardoor hij bijna twee maanden moest toekijken vanaf de kant. Tegen Athletic Bilbao kwam hij kort voor tijd binnen de lijnen voor Adama Traoré. "Ik had niet gedacht dat ik er zo lang uit zou liggen", aldus de aanvaller. "Daarom ben ik nu heel blij om terug te zijn", vertelt hij aan clubmedia.

Tijdens de afwezigheid van Memphis heeft Barça de weg omhoog ingezet. De Catalanen zijn geklommen naar de vierde plaats in La Liga en leggen eindelijk goed voetbal op de mat. "Het team is in topvorm en we hebben ons in de winter goed versterkt. Je ziet het direct: we kunnen drie doelpunten maken in tien minuten. Dat is heel goed gedaan."

Memphis waarschuwt opponenten voor de komende weken alvast. "De verdedigers tegen wie we gaan spelen, zullen gaan lijden." Komend weekend wacht de ontmoeting met Elche.

Lees ook: Frenkie

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen