Eenhoorn sprak Slot niet sinds AZ-ontslag: "Geen hand gegeven"

6 maart 2022, 13:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

AZ-directeur Robert Eenhoorn was zondagochtend te gast bij Goedemorgen Eredivisie. Een vraag over Feyenoord-trainer Arne Slot en diens veelbesproken vertrek bij AZ vorig seizoen kon daarbij niet uitblijven. Eenhoorn gaf aan sindsdien geen contact meer te hebben gehad met de trainer met wie hij drie seizoenen lang samenwerkte.

Eenhoorn gaf om te beginnen aan niet veel te kunnen zeggen over het vertrek van Slot in december 2020. "Dat ben ik alweer voor een groot deel vergeten, dat is zo'n tijd terug. Dat meen ik echt. Op dat moment hebben we dat besluit genomen en was het voor iedereen vervelend." Slot werd destijds ontslagen nadat uitlekte dat hij met Feyenoord sprak over een dienstverband daar. Zijn contract bij AZ liep eigenlijk aan het einde van dat seizoen af.

"Arne is vervolgens naar Feyenoord gegaan. Daar doet hij het hartstikke goed, daar zijn we het allemaal over eens", ging Eenhoorn verder. "Wij zijn verder gegaan met Pascal Jansen en wij zijn ook heel tevreden." Vorige week nog versloeg AZ de Rotterdammers in eigen huis met 2-1, nadat het in De Kuip met 1-0 onderuit ging. Als AZ later op de dag (16:45 uur) wint van NEC, is het verschil tussen de nummers drie en vier nog maar één punt. 

Hoewel AZ en Feyenoord dit seizoen dus al twee keer tegenover elkaar stonden, is het van een weerzien tussen Eenhoorn en Slot nog niet gekomen. "Ik heb Arne in de wedstrijd bij Feyenoord niet gezien. Vorige week stond ik wel in de tunnel, maar liep hij net even met zijn hoofd omlaag, dus ik heb hem daar geen hand kunnen geven." Hij gaf aan wel gesproken te hebben met assistent-trainer Marino Pusic en clubarts Joost van der Hoek, die afgelopen zomer eveneens AZ verruilden voor Feyenoord. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen