'Club Brugge wil recordbedrag zien voor AC Milan-doelwit Lang'

23 maart 2022, 10:40

Club Brugge is niet van plan om Noa Lang zomaar naar de Europese top te laten vertrekken. De aanvaller wordt al maanden gevolgd door grote clubs en komende zomer zou er zomaar eens schot in de zaak kunnen komen. Dat moet er echter wel een flinke zak geld op tafel gelegd worden.

Lang ligt nog tot medio 2025 vast in het Jan Breydel Stadion en daar wil Brugge van profiteren. Clubs die hem weg willen halen uit de Jupiler Pro League zullen volgens Het Laatste Nieuws meer dan dertig miljoen euro moeten betalen. De Belgische topclub lijkt van Lang een recordtransfer te willen maken, al is het de vraag of andere clubs daarin mee willen gaan.

De ex-speler van onder meer Ajax en FC Twente zit momenteel even op de bank bij Brugge, maar kan uitstekende cijfers laten zien. In 77 wedstrijden was hij goed voor liefst 25 doelpunten en 24 assists. Dat viel eerder al op bij onder meer Leeds United, Borussia Dortmund en Liverpool. Vooral Arsenal en AC Milan zijn echter concreet op de markt voor de international.

Lang (22) is momenteel met Oranje op pad en heeft dus even geen tijd voor alle transferperikelen. In Milaan heeft men dat wel en volgens La Gazzetta dello Sport is technisch directeur Paolo Maldini bezig met een bod van twintig miljoen euro plus bonussen. Dat lijkt voorlopig dus niet genoeg om Brugge te overtuigen om Lang naar de Serie A te sturen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen