'Real schakelt door na mislopen Mbappé en legt monsterbedrag neer'

24 mei 2022, 17:13   Bijgewerkt: 24 mei 2022, 17:18

Bij Real Madrid heeft het treuren om het mislopen van Kylian Mbappé niet lang geduurd. Enkele dagen later lijkt een andere toptransfer namelijk wél plaats te gaan vinden. De Madrilenen leggen naar verluidt liefst tachtig miljoen euro plus bonussen neer voor de komst van Aurélien Tchouaméni.

Met dat grote nieuws pakte het Franse RMC Sport dinsdagmiddag uit. De club zou op dezelfde middag een akkoord hebben bereikt met de 22-jarige Tchouaméni, die bij zijn huidige club AS Monaco eigenlijk nog vastligt tot 2024. Het Franse wonderkind zou voor liefst vijf seizoenen worden vastgelegd. 

Dat Tchouaméni deze zomer een transfer zou gaan maken, lag sowieso in de lijn der verwachting. Het was het tweede seizoen op rij waarin de verdedigend ingestelde middenvelder een van de sterkhouders was bij AS Monaco en bovendien debuteerde hij begin dit seizoen voor de Franse nationale ploeg, waar hij sindsdien al tot acht interlands kwam.

Concurrentie op het middenveld

Ondanks het mislopen van Mbappé lijkt de eerste toptransfer er nu dus toch aan te komen voor Real Madrid. De club haalde vorig seizoen met Aduardo Camavinga al een ander groot talent voor het middenveld, waar zij uiteraard ook nog concurrentie hebben van spelers als Luka Modric, Toni Kroos, Casemiro en Federico Valverde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen