'Götze levert PSV maar enkele miljoenen op, Timber is duurder'

31 mei 2022, 23:43

PSV hoopt dat Mario Götze snel een beslissing zal nemen over zijn nabije toekomst. De Duitse middenvelder werd dinsdag gelinkt aan zowel AC Milan als ook Benfica, waar de trainer die hem naar Eindhoven haalde, Roger Schmidt, gaat werken.

Volgens het Eindhoven Dagblad hoopt PSV op 'tamelijk korte termijn' te vernemen wat de voorkeur van Götze is. De voormalig wereldkampioen ligt weliswaar nog tot en met 2024 vast, maar is voor zo'n drie à vier miljoen euro op te pikken in het Philips Stadion vanwege een afkoopclausule in zijn contract. Als hij dus wil vertrekken, lijkt een deal haalbaar.

Volgens SPORT1 hebben AC Milan, de kampioen van Italië, en Benfica belangstelling en beide clubs zijn financieel meer dan in staat om zo'n bedrag op tafel te leggen en het contract op die manier te ontbinden. De voornaamste vraag is dus vooral wat de wens van Götze is met betrekking tot zijn toekomst, omdat PSV gebonden is aan de afgesproken afkoopclausule. 

Lees ook: PSV hoeft niet te verkopen: "Reëel dat Gakpo en Sangaré blijven"

Volgens het regionale dagblad wil PSV heel graag verder met de sterkhouders onder wie Götze, maar is men in Eindhoven ook realistisch genoeg om te beseffen dat de spelmaker eveneens kan vertrekken. Quinten Timber is een van de middenvelders die wordt genoemd om naar PSV te komen, maar hij is duurder dan wat Götze vermoedelijk oplevert als hij vertrekt. 'De verwachting is dat FC Utrecht een fors bedrag voor hem wil hebben, dat richting de zes à zeven miljoen euro kan gaan', schrijft het ED.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen