Sky Sport Deutschland komt met update over Brobbey

4 juli 2022 – Ajax en RB Leipzig onderhandelen nog altijd over een transfer van Brian Brobbey. De twintigjarige spits is topprioriteit voor Ajax, maar de Amsterdammers zijn vooralsnog niet bereid om aan de transfereisen van de Duitse topclub te voldoen. Komend weekend wordt meer duidelijkheid verwacht.

Sky Sport Deutschland komt met update over Brobbey

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens het Duitse Sky Sport hopen Ajax en Leipzig komende zondag een akkoord te bereiken over de transfer van de spits. Vraag en aanbod ligt vooralsnog echter ver uit elkaar. De Amsterdammers zijn bereid om vijftien miljoen euro te betalen voor de spits, terwijl Leipzig een bedrag van ten minste 25 miljoen euro verlangt voor de talentvolle aanvaller.

Daarmee zou Leipzig enorme winst maken. Brobbey werd vorig jaar zomer nog transfervrij ingelijfd door de Duitsers. In de Bundesliga kwam de spits niet aan spelen toe, waardoor hij afgelopen januari op huurbasis terugkeerde naar Amsterdam. Daar drukte hij met zeven doelpunten in elf Eredivisie-wedstrijden direct zijn stempel op het spel.

Ajax speurt naar een nieuwe spits na het vertrek van Sébastien Haller naar Borussia Dortmund. Brobbey staat zelf ook open voor een langer verblijf in Amsterdam, maar is in afwachting van de onderhandelingen.

Volg hier: alle transferontwikkelingen in ons liveblog

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd