Overmars zorgt voor stunt en haalt Alderweireld naar Antwerpen

11 juli 2022, 11:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Marc Overmars heeft voor een grote stunt gezorgd in België. Antwerp FC heeft Toby Alderweireld gepresenteerd als nieuwste aanwinst. De ervaren verdediger tekent voor drie seizoenen op De Bosuil.

Dat maakt de club maandagochtend bekend. De Belgische topclub heeft inmiddels een akkoord bereikt met alle partijen, waardoor alleen de medische keuring nog roet in het eten kan gooien. 'Het administratieve proces is opgestart en zal nog enkele dagen in beslag nemen. Het doel is om zo snel als mogelijk de overgang te kunnen afronden en medische en fysieke testen te kunnen inplannen', valt te lezen op de clubwebsite.

De interesse van Antwerp FC in Alderweireld was al een tijdje bekend. Overmars richtte direct zijn vizier op de routinier, die afgelopen seizoen onder contract stond bij Al-Duhail. Gezien zijn goede salaris in het Midden-Oosten is het knap dat The Great Old de verdediger heeft kunnen verleiden om terug te keren naar België.

Als Aldeweireld de medische keuring doorstaat zal hij een driejarig contract gaan ondertekenen. Het is voor het eerst dat de Belgisch international gaat uitkomen in de Jupiler Pro League. In het verleden stond hij namelijk nog nooit onder contract bij een Belgische club.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Stunt? Die is allang over datum!.

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Rijp voor de schroot hoop hi hi hi

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen