Gesprekken in afrondende fase; PSV heeft Branthwaite binnen

16 juli 2022, 18:45

PSV gaat zich snel versterken met centrumverdediger Jarrad Branthwaite. De transfer van de Engelsman hing al een tijdje in de lucht en is bijna afgerond. Op de clubwebsite laten de Eindhovenaren zaterdagavond weten dat de gesprekken met Everton bijna zijn afgerond.

De twintigjarige Branthwaite is momenteel al in Eindhoven. Hij wordt dit weekend medisch gekeurd, bracht een bezoekje aan PSV Campus De Herdgang en is vanavond ook toeschouwer bij de oefenwedstrijd tegen Villarreal in het Philips Stadion. Zodra de laatste plooien tussen PSV en Everton zijn gladgestreken kan de jongeling officieel gepresenteerd worden door de club.

Branthwaite komt uit de jeugd van Carlisle United en maakte bij die club ook zijn debuut in het profvoetbal. De jeugdinternational van Engeland verdiende daar een fraaie transfer naar Everton, waar een echte doorbraak vooralsnog is uitgebleven. De boomlange verdediger werd daarom verhuurd aan Blackburn Rovers. Later scoorde hij nog namens Everton tegen Chelsea.

PSV is slagvaardig

Twee weken voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax heeft PSV zich al behoorlijk weten te versterken. Zo kwamen Water Benítez, Guus Til, Luuk de Jong, Xavi Simons en Boy Waterman al vijf spelers naar Eindhoven. Daar gaat Branthwaite zich naar alle waarschijnlijkheid snel bij voegen. Datzelfde geldt voor het Braziliaanse toptalent Sávio.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen