Ajax grijpt in en weert bedelbordjes uit de Johan Cruijff ArenA

1 augustus 2022, 17:00

Ajax staat niet langer toe dat supporters zogenaamde bedelbordjes meenemen naar de Johan Cruijff ArenA. De club vindt het te gek worden en heeft daarom ingegrepen. Tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV moesten fans hun bordje buiten het stadion al inleveren.

Ajax laat via Ajax Life weten dat het niet langer is toegestaan om bedelbordjes mee te nemen. Via dergelijke bordjes vragen fans om onder meer shirtjes en handtekeningen. Afgelopen zaterdag kwamen opnieuw veel mensen met een bordje naar het stadion. Dat feest ging voor de fans echter niet door. Buiten de Johan Cruijff ArenA moesten de bordjes worden weggegooid.

De Amsterdammers vinden dat het ludiek begon, maar inmiddels wordt het allemaal een beetje te gek. De club is niet blij met de manier waarop wordt gereageerd als een speler voorbij loopt en dus geen shirtje weggeeft of handtekening zet. Een andere reden is dat het vele karton in de ArenA van brandgevoelig materiaal zijn en dat komt de veiligheid niet ten goede.

Aanstaande zaterdag opent Ajax het nieuwe seizoen met een uitwedstrijd. De regerend landskampioen brengt namelijk een bezoekje aan Fortuna Sittard. Volgende week zondag staat de eerste thuiswedstrijd van het voetbaljaar op de planning. Dan komt FC Groningen op visite in de ArenA, waar de beruchte bedelbordjes dan dus niet meer zichtbaar zullen zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Croissant
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hadden ze beter aan de KNVB over kunnen laten, laat hen de kritiek, die ongetwijfeld die kant op komt, maar nemen. Dit helpt niet mee aan de sympathie voor de club, ongeacht welke club. Zelf heb ik er geen last van, want ik kijk lekker thuis 😅

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen