'Feyenoord moet record opnieuw breken om Szymanski te houden'

5 september 2022, 09:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sebastian Szymanski is kort na het begin van het nieuwe seizoen in de Eredivisie al onmisbaar gebleken voor Feyenoord. De middenvelder uit Polen maakt een uitstekende indruk in het shirt van de Rotterdammers. Daarom wordt er al volop gespeculeerd over de toekomst van de linkspoot.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl weten de Rotterdammers nu al wat men moet betalen voor Szymanski. De huidige nummer twee van de Eredivisie betaalden volgens cijfers van Transfermarkt.com een huursom van twee miljoen euro aan Dinamo Moskou, de Russische werkgever van Szymanski. Komende zomer kan Feyenoord hem voor een kleine negen miljoen euro definitief binden, melden bronnen aan 1908.nl.

Bekijk ook: de beauty van Szymanski tegen Go Ahead Eagles

Eerder deze zomer betaalde Feyenoord 7,4 miljoen euro voor Quinten Timber, die de transfer van FC Utrecht naar De Kuip maakte. Dat record kan over een jaar dus alweer verdwijnen als Feyenoord erin slaagt om Szymanski in Nederland te halen. De international van Polen was dit seizoen al goed voor twee doelpunten en drie assists. Afgelopen zaterdag scoorde hij op schitterende wijze tegen Go Ahead Eagles.

Ezequiel Bullaude

Arne Slot heeft bij Feyenoord echter meerdere opties op het middenveld. Tot nu toe werd die linie vooral gevormd door Szymanski, Timber en de nieuwe aanvoerder Orkun Kökcü. Daarnaast heeft de oefenmeester nog de beschikking over de weer fitte Mats Wieffer en aanwinst Ezequiel Bullaude. De Argentijnse middenvelder werd in de slotfase van de transfermarkt overgenomen van Godoy Cruz, maar wacht nog op zijn werkvergunning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen