Wanneer wordt de wedstrijd tussen Arsenal en PSV ingehaald?

12 september 2022, 16:42   Bijgewerkt: 12 september 2022, 18:38

Nu duidelijk is dat er donderdag niet gevoetbald kan worden in Londen, moet er een nieuwe speeldatum gevonden worden voor de ontmoeting tussen Arsenal en PSV in de Europa League. Het schema zit echter propvol, wat het een lastige zoektocht maakt.

Deze maandag werd bekend dat de groepswedstrijd van de Europa League tussen Arsenal en PSV is uitgesteld. Het duel kan deze week niet doorgaan omdat er vanwege de uitvaartdiensten van koningin Elizabeth in Londen onvoldoende inzet van politiepersoneel mogelijk is.

De grote vraag is nu: wanneer wordt de wedstrijd ingehaald? Daarover wordt volop gespeculeerd. Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, denkt dat donderdag 20 oktober de enige mogelijkheid is om het duel voor het WK in te halen. Het probleem is dat Arsenal een dag daarvoor tegen Manchester City speelt. Voor dat duel zal dan een andere speeldatum gezocht moeten worden.

Jeroen Kapteijns, die PSV namens De Telegraaf volgt, denkt dat een 'Spurs-Vitesse-scenario' niet ondenkbaar is. Ook hij stelt dat er in het programma van de Premier League geschoven zal moeten worden om ruimte te maken voor de wedstrijd tussen Arsenal en PSV. Vorig seizoen werd de Conference League-wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Stade Rennais geschrapt nadat de zoektocht naar een nieuwe speeldatum niet slaagde. De Engelse club werd een reglementaire 3-0 nederlaag toegekend, waardoor Vitesse Europees overwinterde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Duke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Was het geen optie geweest dat de wedstrijd in Eindhoven werd gespeeld? En dan de andere wedstrijd in London?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen