Vermoedelijke opstelling Oranje: 'WK-formatie' komt in actie

22 september 2022, 07:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Louis van Gaal gaat het duel met Polen vermoedelijk gebruiken om met zijn sterkst mogelijke opstelling te spelen donderdagavond. De bondscoach wilde zeker één wedstrijd met zijn 'WK-formatie' en dat zal naar verwachting tijdens de eerste ontmoeting van deze interlandperiode zijn.

Volgens het Algemeen Dagblad betekent dat dat Jasper Cillessen de doelverdediger is in Polen. In de linie voor hem wint Ajax-verdediger Jurriën Timber de strijd van Stefan de Vrij en vormt hij samen met Virgil van Dijk en Nathan Aké de achterhoede, terwijl Denzel Dumfries en Daley Blind de backs van dienst zijn.

Op het middenveld staat uiteraard Frenkie de Jong geposteerd en volgens de ochtendkrant is Teun Koopmeiners in eerste instantie zijn kompaan. De vorige keer was dat vaak Davy Klaassen, maar nu hij zijn basisplaats bij Ajax is verloren maakt ook Van Gaal een andere keuze. Steven Berghuis completeert het middenveld van Oranje.

Lees ook: Van Gaal neemt weigerende Krul niet mee naar het WK: "Gek

Voorin staan met Steven Bergwijn en Memphis Depay de verwachte anvallers in Warschau, zo is de verwachting. Naast voor Klaassen zal deze opstelling ook voor Tyrell Malacia en De Vrij een kleine domper betekenen. In de Nations League, waar Oranje nog altijd ongeslagen is, kan het de koppositie behouden of zelfs verstevigen bij een zege op Polen.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Cillessen; Dumfries, Timber, Van Dijk, Aké, Blind; Koopmeiners, Frenkie de Jong, Berghuis; Bergwijn, Depay.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik had liever pasveer gezien omdat hij vitesse verleden heeft maar de winnaar blijft staan..ook al is t een nec er

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen